Snusk

Frågan är vem som använder vem: Soini sitt partis extremhihuliter, eller de honom? Skulle inte hela sk-ten falla ihop om extremisterna separerades från partiet? Snusksymbios.

Soini är självklart helt medveten om sitt beroende av tokstollarna, och fullt villig att använda dem för att uppnå sina egna mål. Allt prat om Soini som ärlig, allt soiniprat om att han inte är rasist och att han är katolik och blabla är cyniskt hyckleri.

En parallell, och lika beklämmande, är  att Samlingspartiet låtit nynationalisten och den pinsamt och pubertalt nationalromantiska Wille ”nacktag om invandringen” Rydman (25 år) härja fritt som ordförande för partiets ungdomsorganisation utan att någon av de vuxna samlingspartipolitikerna verkar ha känt något som helst ansvar; det vill säga tagit avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s