Skuggorna, alla skuggor – utkommer i oktober

Bild: Miia Toivio 2022 och Pieter Molyn ca. 1622.

Författarfoto för Skuggorna, alla skuggor – en essä, essäer, som utkommer i oktober på Ellips. Boken har som utgångspunkt Peter Paul Rubens tavla Landskapet med den dubbla skuggan, en målning som ställer frågor sådana som ”vad är tid”, ”vilka är tiderna”? Skuggorna, alla skuggor är en kaleidoskopisk bok som innehåller essäer och essäartat i olika former och stilarter; konst- och idéhistoriska avsnitt, snabbt uppslagen tankeprosa, självbiografiska avsnitt – och mera och annat. Jag hoppas det här är en bok som kan förmedla nyfikenhet, upptäckarglädje, öppenhet och kanske också en smutt repsektlöshet för konventioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s