Ett skrik

I den förstämning som finns i dessa otillfredställande utbyten, där det finns en glasartad vägg som skiljer oss läsare från denne författare, har jag denna övertygelse: mänskligheten utgörs inte av enstaka varelser utan av kommunikationen mellan dem. Vi är aldrig givna, ens för oss själva, annat än i ett nät av kommunikationer med andra: vi badar i kommunikation, vi är reducerade till denna oupphörliga kommunikation vars frånvaro vi känner ända längst in i ensamheten, som en suggestion av olikartade möjligheter, som en väntan på ett ögonblick då den upplöses i ett skrik som andra hör. Bataille

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s